E-commerce

Eigen merken, eigen webwinkels

Als bedrijf streven we ernaar om niet afhankelijk te zijn van externe partijen en daarom hebben we besloten om ons eigen merken te lanceren en eigen webwinkels te ontwikkelen. Dit stelt ons in staat om volledige controle te hebben over onze producten, marketing en verkoopkanalen. Het creëren van onze eigen merken biedt ons ook de mogelijkheid om ons te onderscheiden van concurrenten en om producten aan te bieden die volledig aansluiten bij onze visie en waarden.

Vragen?

Waarom eigen webwinkels?

Bovendien zijn eigen webwinkels een belangrijk onderdeel van onze strategie om direct contact te hebben met klanten en om de klantrelatie te versterken. We kunnen via deze kanalen eenvoudig feedback verzamelen en onze producten verbeteren op basis van de wensen van onze klanten. Dit is een belangrijk voordeel ten opzichte van verkoop via externe kanalen waarbij we minder controle hebben over de klantrelatie en minder inzicht hebben in klantbehoeften.

Vragen?

Diverse branches

Onze eigen webwinkels zijn actief in diverse branches, variërend van mode en lifestyle tot gezondheid en welzijn. We richten ons hierbij op producten waarbij we van toegevoegde waarde kunnen zijn voor de klant en waarbij we ons kunnen onderscheiden van concurrenten. We zijn continu bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten en het verbeteren van onze bestaande productlijnen.

Het lanceren van eigen merken en webwinkels is geen gemakkelijke opgave en vergt de nodige investeringen. Maar we zijn ervan overtuigd dat het op de lange termijn de moeite waard zal zijn en dat het ons zal helpen om onze doelen te bereiken en onze visie te realiseren.

Vragen?